Акцията, която се провежда на територията на цялата  страна, ще

...
Акцията, която се провежда на територията на цялата  страна, ще
Коментари Харесай

Акция срещу високата скорост в цялата страна поде КАТ


Акцията, която се организира на територията на цялата  страна, ще продължи до 16 юли, посочи контрольор Николай Крушарски от Пътна полиция в ГДНП. Той означи, че статистиката демонстрира внезапен спад на злополуките, породени от шофиране след приложимост на алкохол.

" За първото шестмесечие на тази година те са 562, а за същия интервал на предходната година – 639, починалите са  с 12 по-малко, в съпоставяне със същия интервал на 2019 година Предприетият надзор и опцията за потреблението на механически средства дават своя предпазен резултат, сочи анализът на пътна полиция ", разяснява контрольор Крушарски.

Той даде и данни от  извършената от 25 юни до 01 юли специализирана полицейска интервенция за засилен надзор на дву, три и четириколесни моторни транспортни средства. На територията на цялата страна са тествани 4 546 водачи, установени са 1 599 нарушавания, за  които на 558 са формирани административни акта и 981 фиша.  За неизползване на защитни каски са глобени 87 водачи, 11 – за ръководство след приложимост на алкохол, а 4-ма – под въздействието на наркотични субстанции.  В рамките на акцията са открити и 84 неправоспособни лица, управлявали три и четириколесни моторни транспортни средства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР